top of page

3 TIPY JAK BÝT V OBRAZE A JAK ZKUŠENOSTI APLIKOVAT



KNIHY NESTAČÍ

Pokud opravdu chcete v našem oboru zůstat v obraze, nestačí si kupovat kuchařky či knihy o designu. Je třeba cestovat a poznávat. Je třeba ochutnat, osahat si a zažít to co dělá nejen Vaše konkurence ale i o nějakou tu třídu výše a níže koncepčně postavené podniky. Je to důležité, jelikož zůstanete v obraze. Je třeba občas vyrazit za hranice Vaší komfortní zóny ať už je vzdálenost, pohodlí či styl kuchyně. Je to důležité k utváření Vašeho obrazu a názoru kam se náš obor ubírá. Z kanceláře nebo gauče to nepoznáte. My cestujeme hodně, snažíme se i pro Vás, kteří nemají čas a třeba i chuť objevovat přinášet nové pohledy na gastronomii i trendy v ubytování. Hodně malých drobností a poznatků dělají celek a z každé cesty si takových to střípků přivezete několik

SDÍLJETE SVÉ ZÁŽITKY NA SOC. SÍTÍCH

Neváhejte se podělit o to, co jste zažili a co jste prožili. Tak jak to děláme my. Myslím si, že drobná část populace a konkurence to bude brát jako určitý druh vychloubání, ale dejte vědět svým klientům že, objevujete pro ně. Není nic horšího nežli stagnovat. Sdílením svých zážitků dáváte svému podnikání nový rozměr. Hosté pochopí, že pro ně přinášíte zas něco nového výjimečného. Je jedno, zdali cestujete po druhém konci světa a začnete aplikovat nový styl prezentace kosmetiky na pokoji či nabídnete polynéskou kuchyni nebo ze Slovenska halušky s jiným poměrem slaniny a bryndzy. Dejte na vědomí prostřednictvím svých sítí a webu, že to objevujete pro své hosty.

SLEDUJTE NÁS

Je to jako reklama na levný prací prášek, ale opravdu investujeme hodně času a peněz na to abychom my, kteří pomáháme Vám, zůstali v obraze. Nejen, že se snažíme sníst vše v místech, kam cestujeme, ale snažíme se přenést ucelený pohled na segment gastronomie a hotelnictví jinde. Procestovali jsme kus Evropy, Asie, nedávno jsme projeli pár ostrovů v Karibiku a chystáme se již po několikáté do Skandinávie. Je úžasné sledovat, jakou tam mají chuť dělat své hosty šťastnými. Chystáme na svém blogu cestopisy s fotkami, aby jste mohli čerpat inspiraci.

29 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page