top of page

5 x JAK SI UDRŽET HOSTA…

Aktualizováno: 6. 3. 2020

NENECHTE HOSTA ČEKAT

Je to klišé, ale host, pokud u Vás rezervuje, očekává bryskní odpověď. Dnešní doba nenahrává dlouhým prodlevám. Ideální mít on-line rezervační systém, ve kterém ihned ví, zdali s ubytováním u Vás počítat či ne.

HOST BY MĚL ZNÁT SVÉHO HOSTITELE

Nejedná se ale za každou cenu o majitele, měl by znát člena Vašeho týmu, který hosta ubytovával, staral se o něj v restauraci, či mu pomáhal se zavazadly. Měl by mít pocit, že si ho tým pamatuje. Cítí se tak doma.

HOST MUSÍ ZA KAŽDOU CENU ODJÍŽDĚT SPOKOJEN

Pokud během pobytu nastanou jakékoli komplikace, nenechte hosta odjet rozmrzelého. Nejen že už ho nikdy neuvidíte, ale předá svou zkušenost dalším 10-20 lidem, kteří též nebudou mít důvod přijet. Nezapomeňte, že špatná reference letí až 6x rychleji nežli ta dobrá.

DEJTE PO ODJEZDU O SOBĚ HOSTOVI VĚDĚT

Nenabízejte mu hned slevu na pobyt, další akce či speciality. Optejte se ho jaks e má, jaks e mu líbilo a jestli si u Vás opravdu odpočinul.

NEMYSLETE SI, ŽE CELÝ ŽIVOT BUDE JEZDIT JEN K VÁM

Je to naše česká doména. Myslet si, že newsletter hosta přesvědčí o Vaší jedinečnosti. Pokud opravdu jste, nemusíte se bát a pokud ne a chcete, pomůžeme Vám. Během pobytu neváhejte doporučit podnik stejné úrovně. Jasně, že nedoporučíte hotýlek přes ulici, ale pokud jste z krásné Šumavy, neohrozí Vás krásný podnik z Jeseníků. Inspiraci můžete brát na @amazinglacescz



Zobrazit všechny členy



Návštěvníci se mohou velice jednoduše stát členy blogu a získat osobní profilovou stránku. Členové se mohou sledovat navzájem, dívat se na profily ostatních členů, vidět, co se ostatním líbí nebo co komentovali a také dostávat upozornění.




Všechny členy si můžete zobrazit kliknutím na ikonu Členové na přihlašovací liště.


Rada:

Abyste rychle našli nějakého člena, použijte vyhledávání členů a možnosti třídění.


32 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page